Direct een afspraak maken na het lezen van deze positieve verhalen?

Direct een afspraak maken

A4 1.9 tdi 115 pk

★★★★★
Goed en netjes geholpen. Heeft kennis van zaken, na chippen een zuinigere, snellere en rustig lopende motor gekregen
- Bart uit Borne

Saab 95 TID

★★★★★
Hartelijk bedankt voor de service en uiteraard ook het resultaat. Na jarenlange ellende met terugkerende foutmeldingen op de sensoren, 600 km naar huis rijden in de "limp home", EGR klep etc. eindelijk de knoop doorgehakt en het roetfilter laten verwijderen. Mijn grootste angst was de APK keuring maar vorige week is hij opnieuw gekeurd en geen enkel probleem! Daarbij is het verbruik van 7,4 naar 6,1 l/100km (nu na 15.000 km nog steeds). De tuning is ook een aanrader, geweldig, zelfs de monteur was mijn garage was onder de indruk: "hij rijdt als de brandweer". Al met al zou ik het iedere Saab diesel rijder willen aanraden.
- Bram, Ter Idzard

Volvo V50 2.0 2008

★★★★★
Een week of 10 geleden heb ik een volvo v50 uit Duitsland op gehaald. Wat ik toen niet wist (nu wel) is dat ik het roetfilter moest vervangen rond De 140.000 km. Dit werd me verteld bij de dealer. Hij adviseerde mij om niet te lang meer door te rijden en zsm het filter te vervangen. op internet worden bedragen van 1000,- tot 1500,- genoemd maar hij deed het voor 700,-. Het leek me een aardige prijs. Ook adviseerde hij me om een keer op internet te kijken bij mensen in Borne. Zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg telefonisch bevestiging dat de symptonen die ik had ( schokken rond de 18000 toeren etc.) duiden op een vol geraakt roetfilter. ik heb er even over na gedacht maar was er toch al snel over uit. op naar Borne. daar aangekomen werd ik ontvangen met een goeie bak koffie, het was een plek waar ik me al snel thuis voelde, ook al was ik er voor het eerst. ik had de koffie nog niet op en de auto stond al op de brug. Ik kon goed meekijken, en er werd de tijd genomen om alles uit te leggen wat er gebeurde. Ik stond voor de middag al weer buiten, met de belofte dat ik veel meer rijplezier zou hebben met een auto met meer vermogen en die een stuk zuiniger rijdt. Ik reed weer terug en ik zag gelijk op de snelweg het verbruik naar beneden lopen. Op de heenreis was het verbruik Gemm. 6.9/100 km, ik was een uurtje onderweg en hij stond al op Gemm 5.8/100 km. Het scheelt me een liter op 100 km dus de kosten zijn er zo weer uit;). Buiten dat de auto een stuk zuiniger rijdt heeft hij veel meer vermogen en heb ik het idee dat de auto een stuk soepeler rijdt. Een aanrader voor eenieder!! nogmaals bedankt!
- Bert

NOX Sensor uitlaten schrijven Golf 5 1.6 FSI

★★★★★
Hallo Allemaal Ik ben in het bezit van een Golf 5 1.6 FSI uit 2004. Met de meest voorkomende klacht onder de Volkswagen rijders. Storing NOX Sensor, deze klacht is te verhelpen bij de dealer voor € 580,- met 6 maand garantie. Als u geluk heeft blijft de storing tot die tijd ook inderdaad weg! Maar kijkt u maar eens op Google hoeveel mensen er of gelijk of na een paar maand dezelfde klacht weer hebben. Weer terug naar de dealer, weer onkosten enz. enz. Nu kwam ik via een automonteur te horen dat er iemand in Borne zat , die er vast wel een oplossing voor had. Ik heb hem gelijk gebeld (Erwin) en mijn verhaal uitgelegd. Hij wist gelijk waar ik het over had, maar vertelede mij ook dat hij normaal alleen roetfilters verwijderd chip Tunning enz. doet. Hij zei kom maar langs, kijk er even naar. Ik onderweg naar Borne, bij binnenkomst gelijk een bak koffie. en tijdens mijn koffie wordt mijn auto al naar binnen gereden. Gelijk werd mijn auto uitgelezen, en daar kwamen ook nog andere kleine storingen naar boven. En er is toen een back-up van mijn boordcomputer gemaakt. En Erwin zal mij een paar dagen later bellen, voor een vervolg afspraak. Omdat ik het woord chip Tunning hoorde in het eerste gesprek, dacht ik direct YES een snellere auto. Maar wat mij gelijk opviel was gelijk het eerlijke antwoord! Meneer sorry maar uw auto heeft geen turbo, en u zult dus ook weinig verschil merken. En dit is echt jammer geld, om het toch te laten doen (ondanks deze kleine domper voor mij). Kwam er binnen 2 dagen telefoon, hij zei als u tijd heeft kunt u vandaag nog langs komen. 2 dagen later onderweg naar Borne, wederom bij binnenkomst koffie. en daar kwam de laptop weer tevoorschijn. De nieuwe software werd in mijn boordcomputer geladen. en ja de storingsmelding was verdwenen. Nu 4 weken later heb ik nog geen storing weer gehad, en de auto rijdt niets anders (dit werd gezegd op het internet). U moet dus niet alles geloven wat op internet staat! Omdat er meer kleine storingen in zaten, heeft hij deze ook gelijk verholpen (storing navigatie, linker achterraam enz.) Kortom een super service, klantvriendelijk, gastvrij en zeker niet duur. Voor iedereen die dit leest: Dit is echt een aanrader voor al uw chip tunning, roetfilter verwijderen, NOX sensor problemen, EGR klep enz. Mocht u Erwin spreken, doe hem maar de groeten van een super tevreden klant.
- Edwin Blom

Super!

★★★★★
Ik heb eind april de roetfilter laten verwijderen. Wat een verschil merk je dan, de auto rijd soepeler en is een stuk zuiniger. zoals het er nu al uit ziet bespaar ik per 100 kilometer zeker 1 liter diesel. Volgens mij is dat ook heel goed voor het milieu en ben er dus heel blij mee, Erwin bedankt voor de geleverde service, ik kan dit elke diesl rijder adviseren te doen.
- Danny, Avenhorn

Inhouden

★★★★★
In januari kocht ik een BMW 525d met 260.000 KM waarvan mij bekend was dat het roetfilter gereinigd was bij 251.000KM. Het filter is gereinigd omdat de auto inhield. Ook kwamen er verschillende storingen naar voren destijds. De EGR is derhalve schoongemaakt en de luchtmassameter is vervangen voordat ik de BMW kreeg. Na een paar duizend km rijden kreeg ik ook plots een melding: Uitstoot te hoog. Dit nog zonder bijeffecten. Omdat ik er via Torque Pro en een OBD dongle achter kwam dat de motortemperatuur niet boven de 72*C kwam (BMW heeft geen temperatuurweergave), heb ik de EGR en hoofdthermostaat vervangen. Daarna begon de auto merkbaar te regeneren. Waarschijnlijk werden de eerdere roetfilter problemen dus veroorzaakt door het uitblijven van regenereren omdat de motor niet warm genoeg werd. Ook begon de auto begin maart opeens in te houden bij accelereren in de lagere toerentallen. Na uitlezen bleek dat er een storing zat in de onlangs vervangen LMM en in een druk of temperatuursensor van het DPF. Omdat ik in het verleden, met een volvo, problemen heb gehad met klepstoters, tuimelaars en wervelkleppen als gevolg van regeneratieproblemen van het roetfilter in combinatie met een te lang onderhoudsinterval....en ook diverse dichte EGR buizen en aangekoekte inlaattrajecten heb gezien, hoefde ik er niet lang over na te denken om mijn DPF te laten verwijderen en mijn EGR dicht te laten zetten. Helaas was mijn auto al getuned waardoor ik dit voordeel niet had. De BMW heeft sind het verwijderen niet meer ingehouden. Ook zijn de storingen verdwenen. Mijn automaat schakeld ook soepeler en sneller. Het is mij nu duidelijk dat een DPF en EGR veel problemen kunnen leveren. Hierbij geeft de auto zelf vaak niet het probleem aan maar slechts het gevolg. De sensoren worden als defekt opgemerkt, terwijl ze niet defekt zijn maar verkeerde informatie krijgen. Om veel probleemfactoren uit te sluiten is het dan relatief prijsgunstig om een dergelijke operatie uit te laten voeren. Ik ga er vanuit dat het zich snel terugverdiend. Bij motorschade veroorzaakt door EGR en of DPF is men snel bij enkele duizenden euro's. Daarnaast kost een nieuw BMW roeftfilter het 3 voudige van het combipakket.
- Gj, Ommen

Heerlijk, veel power!

★★★★★
Na veel wikken en wegen een nieuw roetfilter laten plaatsen of de oude laten verwijderen en bij diverse bedrijven een prijsopgaaf te hebben gedaan heb ik de knoop doorgehakt voor de goedkoopste en beste manier en besloten het filter te laten verwijderen. Ik kwam uiteindelijk bij Erwin van autohuis Borne terecht. De trekkracht van mijn BMW was dusdanig afgenomen dat het plezier een beetje weg was. Erwin stelde mij gerust en zei me dat ik na de aanpassing niet wist wat me zou overkomen en ik dacht, dat moet ik eerst nog maar even zien. Na drie en half uur waarbij ik volledig bij de operatie aanwezig mocht zijn en tussendoor koffie en een heerlijk broodje met bal gehakt van de boys had gekregen was de klus geklaard en werd het tijd voor een proefrit, man man wat had die BMW weer een power. Op weg naar huis heb ik alleen maar zitten genieten van de trekkracht die uit mijn 318d touring kwam. Ook het gemiddeld gebruik zag ik zienderogen naar beneden gaan. Toen ik s morgens van huis reed was het 7 l op 100 km en bij thuiskomst laat in de middag was het gemiddelde 5 l op de 100 km en dat wel met snelheid van 130 km .Erwin bedankt voor jullie manier van klantvriendelijk werken en zal jullie dan ook van harte aanbevelen . Ook heb ik nog een clip van deze middag gemaakt en is te zien op youtube. http://youtu.be/sSgytEt61xo met vriendelijke groet
- Sijtse, Niehove

Ford Focus 2.0 TDci 2006

★★★★★
Vanwege problemen met een steeds stijgend oliepeil en een hoog brandstofverbruik zijn de verstuivers getest en is de brandstofpomp vervangen. Deze wordt rechtstreeks aangedreven door de nokkenas en zou ingesleten zijn. Na deze reparatie van €1300,- bleef het probleem echter terugkomen. Bij de Ford dealer is vervolgens het roetfilter vervangen en de olie (voor de 6e keer) ververst, kosten € 713,- maar helaas binnen 1000km weer 2Liter olie moeten aftappen. Na zelf research gedaan te hebben op internet kwam ik bij roetfilder-verwijderen.com uit en herkende mijn problemen in de recensies. Direct een afspraak gemaakt met Erwin voor het leeghalen van het roetfilter, afmelden van het filter en dichtzetten EGR klep en de OBDtuning. Ik had me al ingesteld op een lange zit, maar binnen 1.5uur was alles geregeld. Wat een wereld van verschil, het verbruik is gedaald van 8.1L/100Km maar 5.9L/100Km! Tevens een merkbaar hoger koppel en het vertrouwen terug in mijn auto. Bedankt mannen!
- Edwin, Spanbroek

Eindelijk opgelost.

★★★★★
Een half jaar geleden ging de motor van mijn Volvo V 50 2,0 D (136 pk) moeilijk doen. Km stand 325.000. Sterke toename brandstofverbruik, onregelmatig lopende motor en oplopend oliepeil. Eerste diagnose was lekkende verstuivers. Begrootte kosten ongeveer € 1600. Een second openion bij de Volvo dealer laten uitvoeren. Conclusie was hele andere n.l. voortdurend regenereren van de roetfiter. Door de dealer op hun advies een luchtklep en sensor laten vervangen. Kosten € 480,--. Klacht bleef. Op advies toen de roetfilter vervangen. Kosten € 400,--. Probleem ook daarmee niet opgelost. Laatste optie van de dealer om probleem op te lossen was vervangen van computer. Kosten begroot op ongeveer € 1000,--. Toen maar gaan zoeken op forum over deze klachten en kwam terecht bij garage Meuleman in Borne. Hen bezocht en met een goed onderbouwd verhaal van hun de beslissing genomen om de roetfilter te laten verwijderen en de auto opnieuw te laten tunen. Probleem nu echt opgelost. Geen regeneratie meer en verbruik ongeveer 15% gedaald. Motor loopt beter. Ik kan hoop ik weer een aantal jaren verder. Kijk uit voor hoge kosten die geen resultaten opleveren. Positief over de behandeling bij garage Meuleman in Borne.
- Koos, Haren

een aanrader voor elke V50 diesel van na 2007

★★★★★
Totaalpakket 2 dagen geleden laten uitvoeren, dus fysiek roetfilter leeg en uit de software . Egr klep vast laten zetten in de software en obd tuning. het betrof volvo V50 2.0 diesel welke 1 op 12 reed , en waar het oliepeil bleef stijgen met diesel ,oorzaak blijven regenereren door welke storing dan ook in roetfilter of software of sensoren. deze auto was keurig onderhouden bij volvo en had 50.000 km geleden een nieuw roetfilter gekregen. Wat is dat een waardeloze actie van volvo om voor het imago al deze rommel te plaatsen terwijl het zo slecht is voor je motor en zij melden dat het niet kwaad kan als je maar af en toe olie aftapt.(grote onzin en levensgevaarlijk) na de werkzaamheden door dit bedrijf rijdt de volvo weer heerlijk en een stuk zuiniger en die ellende kan ook nooit meer voorkomen. ben vlot geholpenen door jonge uitstekende monteur Bas(weet waar hij mee bezig is en werkt door). later kwam erwin de ecu halen om de software aan te passen, hij zegt niet veel en verdwijnt met je ecu later komt hij terug en bas monteert de ecu weer. Het bedrijf komt erg rommelig en chaotisch over maar ze doen wat ze zeggen en het is duidelijk dat ze de nodige ervaring hebben op dit gebied. een aanrader is trouwens om direct je olie te verversen want wie wil er nu doorrijden met diesel in zijn olie. ik moest een flink stuk rijden voor dit bedrijfje maar ze doen heel wat beter werk dan de gelikte bedrijven in het westen waar de stagiares en prutsers aan je auto sleutelen. klein min puntje moest lang wachten op mijn factuur over de mail maar ja als dat alles is.
- E. Grootveld, Bussum

Tevreden klant!

★★★★★
Vanwege de ellende van het roetfilter en EGR klep heb ik besloten het roetfilter te laten verwijderen. Mede door de snelle reactie die ik op de offerte aanvraag kreeg heb ik besloten dit bij Auto & Motorhuis Borne te laten uitvoeren. Ik heb het roetfilter laten verwijderen, EGR laten wegschrijven en OBD tuning uitgevoerd. Het liefst houd ik mijn auto orgineel. Echter rijdt de auto nu zoveel soepeler, dat ik van deze mening ben afgestapt. Je merk duidelijk bij deze vriendelijke tukkers, dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Ze zijn tevens flexibel en doen nergens moeilijk over. Helaas had ik al een storing bij mijn auto die niet verdween na het aanpassen van de software. Toch hebben ze er alle energie ingestoken om dit te verhelpen. Dit heeft mij veel vertrouwen gegeven, zodat ik hier een volgende keer terug kom.
- Alexander, Elst

Super service

★★★★★
Heb vorige week het roetfilter van mijn Volvo laten verwijderen en tevens de tuning laten uitvoeren. Ik had vooraf bij een aantal aanbieders een opvraag gedaan en uiteindelijk was AS Borne als voordeligste uit de bus gekomen. Het is natuurlijk altijd lastig om op basis van enkel een website een keuze te maken maar doordat ze vooraf duidelijk aangegeven hebben wat ze zouden gaan doen heb ik toch maar besloten om de 300 km retour naar Borne af te leggen. In Borne aangekomen blijkt dat de eigenaar Erwin een echte nuchtere Tukker is die zegt wat hij gaat doen en natuurlijk nog veel belangrijker ook doen wat hij zegt. Gewoon ouderwetse goede service waarbij de klant centraal staat tegen een aantrekkelijke prijs. Absolute aanrader en mijn volvo rijdt ook weer lekker met extra vermogen. Met hoeveel het gemiddelde verbruik zal dalen zal de komende maanden blijken maar ook daar heb ik alle vertrouwen in. Mannen bedankt en succes met jullie bedrijf!
- Otto

Roetfilter verwijderen en EGR uitschakelen Renault Laguna 2.0 DCI 130 2008 met 220.000 km

★★★★★
Na meer als een jaar met steeds problemen over luchtverontreiniging en inspuiting controleren in het diplay en geen resultaten in mijn eigen garage naar Borne gegaan om de werkzaamheden te laten uitvoeren met de garantie dat het dan goed is en dat voor een afgesproken prijs. Nadat de wqerkzaamheden waren uitgevoerd kwam toch later weer de inspuitsignalering op het display en in overleg met Erwin weer naar Borne waar de software is aangepast speciaal voor dit probleem en zoals beloofd nu een prima rijdende auto met meer vermogen en hetzelfde verbruik ondanks vlotter rijden. Prima gedaan en afspraak is daar afspraak.
- Siem

Focus II, 2008 1.6 tdci

★★★★★
Prima service, en nog belangrijker, de auto rijdt erg fijn. Vlotter optrekken, duidelijke betere gasreactie en ook nog zuiniger! Dat is de rit naar Borne zeker waard geweest. Behalve koffie als service, gaat men erg zorgvuldig te werk. Aandacht voor de auto, en dus ook even andere zaken bekijken. Bekend is de vervuiling van het inlaattraject door de egr klep. De egr klep is nu softwarematig uit gezet. Geen retour van uitlaatgassen meer. De klep is dicht. Via de software en niet via een afsluitplaatje, met een gat er in, want dat slibt op termijn ook gewoon dicht. Met deze softwareaanpassing treedt er op den duur geen schade aan de motor op, doordat de interne vervuiling niet langer doorgaat. Ik was op tijd, geen grote vervuiling. En het roetfilter zit er gewoon nog op in mijn geval, dus geen milieuschaamte. Overigens is deze ingreen op termijn veel beter voor portemonnee en milieu! Ook luchtfilter en olie vervangen met filter, de auto kan er weer even tegen! De rit terug was genieten, even inhalen van 120 naar 140 gaat super. Voorheen was ik blij als ik niemand voor de voeten reed, nu is de auto meer dan vlot genoeg! O ja, hoeveel zuiniger? Zeker 10 %. Powerwinst? Gevoelsmatig vooral alerter en veel meer koppel. Maximum vermogen? geen idee, want Nederland.. last but niet least! goede prijsafspraken gemaakt, en aanvullend werk van olie en luchtfilter keurig verrekend. Top dus!
- Danny van Dijk, Groningen

Auto reparatie in Borne

★★★★★
Vorige week, na continue problemen zoals oplopend oliepeil, veelvuldig regeneren, hoog dieselverbruik, de EGR/roetfilter laten verwijderen en motormanagement aan laten passen. Vakkundig uitgevoerd tegen goede prijs. We rijden nu een Volvo V50 2.0D zoals deze moet zijn: zuinig, sterk met een soepel lopende motor. Top jongens
- Jan van Maarseveen

roetfilter verwijderen, EGR & tunen in Borne

★★★★★
Op 3/8/2013 DPF laten verwijderen, EGR softwarematig laten uitschakelen en na vakkundig overleg met Erwin en zijn team toch besloten om een ODB -tuning te laten uitvoeren op een BMW 520D met reeds 191000 km. De toename in koppel en vermogen is indrukwekkend, zonder dat het motorblok overbelast wordt, je hoort geen abnormale geluiden of zwaar gegrom. De remapping is zo goed dat er geen bijkomend gevaar is op beschadiging of abnormale slijtage. De gebruikte software is professioneel en de tuningfiles hebben hun betrouwbaarheid reeds voldoende bewezen. Deze zijn uitbundig getest op de dyno en worden ook door andere tuners gebruikt. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kan de originele software zonder probleem opnieuw ingeladen worden. De jobs werden heel vakkundig uitgevoerd en aan concurrentiële prijzen. De ontvangst was heel vriendelijk, iedereen kreeg tijdens de middag een hapje en er werd regelmatig een frisdrankje of een iets anders aangeboden. Als afsluiter kreeg ik nog een leuk taartje mee. Ik heb hiervoor 630km gereden en het was het waard. Het zijn de details die het verschil maken. Hierbij wens ik het jonge team heel veel succes en kan ik hen aan iedereen aanraden.
- Patrick (België)

DPF filter verwijderen en chiptunen in Borne

★★★★★
Op 3 augustus heb ik de DPF filter van mijn Audi A6. 2.0 TDI van bj 2006 laten verwijderen door Roetfilter-verwijderen.com . Daarnaast ook de EGR softwarematig uitgeschakeld en ODB gechiptuned. Wat een verschil merk je dan, echt een aanrader voor iedereen. De personeel was heel aardig en de service die je kreeg, krijg je niet overal. Ik ben echt blij met de stap die ik genomen heb, dat bespaarde mij veel geld. Bedankt jongens!!
- Hovik

Combipakket

★★★★★
Zo'n 2 weken geleden is mijn 530D onder handen genomen voor het combipakket. Een paar keer heb ik mee gekeken en op mijn vragen heb ik duidelijke antwoorden gekregen. Mijn 530D is van 231 naar 275pk gegaan en dat is goed te merken!! Ook ben ik blij dat de roetfilter er onderuit is. Daarnaast is hij ook nog eens een STUK zuiniger geworden (van 1 op 13,3 naar 1 op 14,5). Een aanrader dus!
- Joost

wereld van verschil

★★★★★
Vandaag naar Borne gereden voor demontage roetfilter en tuning. Dit bedrijf is zeer aanteraden. Erwin weet goed waar hij mee bezig is Heel andere auto er voor teruggekregen. ik kwam vanuit ridderkerk( 180km) maar de afstand rijden was het meer dan waard.
- Corne Knape

Roetfilter verwijderen

★★★★★
Na veel problemen en onnodige kosten terecht gekomen in Borne om roetfilter en EGR klep te omzeilen. In november 2014 gebeurd en tot nog toe geen klachten meer. Zeer tevreden.
- Harmen Timmerman

duidelijke verbetering

★★★★☆
Een maand geleden van mijn Mercedes C200cdi het roetfilter en EGR laten verwijderen en de auto laten tunen. Volgens Erwin ongeveer 80 NM koppel extra en 39 PK. Dat is goed te merken. Je merkt het direct met het gasgeven. De auto pakt eerder op en ook op hogere snelheden merk je duidelijk het verschil met voorheen. Van brandstofbesparing heb ik geen waarneembaar verschil kunnen waarnemen. Mogelijk heeft dit ook te maken met het feit dat ik mijn rijstijl wat heb aangepast. (iets pittiger ben gaan rijden) Ik kan het bedrijf aanbevelen. Mvg. Edwin.
- Edwin K

orthoptist

★★★★★
Ook ik heb ruim 2 weken geleden de reis naar Borne gemaakt. Ik schrok best wel toen ik het bedrijf van Erwin zag, rommelig en niet al te schoon. Maar ik kwam natuurlijk voor problemen mbt het roetfilter van onze Ford focus station (2008) en die zijn nu voorbij!! Hij rijdt weer prima, zuinig en ook ik heb het vertrouwen weer terug in de auto. Echt top, ik kan iedereen aanraden de reis naar Borne te maken. Neem wel iets te eten, drinken, lezen en eventueel wandelschoenen mee want bij mij duurde de hele procedure 2,5 uur.
- Kim

Prima werk

★★★★☆
Nadat bij mij voor de zoveelste keer het lampje van het motormanagement ging branden was ik het zat. Geen gedoe meer met regenereren, maar het roetfilter eruit! Ik heb een Audi A4 2.0TDI met ruim 280.000km op de teller, dus ik twijfelde wel even, want was het alles wel waard? Maar Erwin wist me te overtuigen en bij hem kon voor een mooie prijs ook meteen de EGR uitgeschakeld worden en kon de motor getuned worden, zodat ik geen 320NM, maar 410NM trekkracht heb en van 143PK, naar ongeveer 180PK. Dit verschil is duidelijk merkbaar en gaf me het gevoel een soort nieuwe auto te rijden. Inhaalacties op de snelweg gaan ineens veel vlotter! Met dezelfde rijstijl als voor de tuning is er ook een mooie brandstofbesparing haalbaar. Ongeveer 0,3-0,5 liter op 100km. Zoals eerder ook vermeld is Erwins garage niet de netste, maar hij werkt wel netjes. Ook is hij behulpzaam met het uitleggen van allerlei zaken als je ernaar vraagt. Ik zou bij een volgende auto veel eerder naar hem toe gaan, want ik rijd zo'n 50.000km op jaarbasis, dus dan scheelt het nogal als je bijna een halve liter bespaart op 100km!
- Hans

probleem opgelost

★★★★★
Begin Mei in Borne geweest en roetfilter eruit laten halen door Erwin en assistent. Ook gelijk wat pk,s erbij door tuning. Terug naar de Betuwe een onzeker gevoel, de dagen ervoor immers met een tijdbom gereden. Oliepeil steeg en de wagen was op hol geslagen. ( V 50 met 200000 KM) Nou, daar heb ik geen last meer van, ik ben blij dat ik de wagen door Erwin heb laten maken! Hij rijdt werkelijk fantastisch.
- Ruben

Dhr

★★★★★
Begin juni op weg naar het zuiden met caravan over de A31 roetfilterproblemen. Dpf kon bij garage in Duitsland niet meer worden geregenereerd. Vorig jaar hetzelfde probleem gehad. Erwin gebeld en we werden nog dezelfde dag geholpen ook al kostte hem dat naast een deel van de middag de hele avond. Voor het totaalpakket gekozen. Auto loopt beter als ooit tevoren. We zijn heel tevreden! Dick
- Dick

BMW 520D 2007

★★★★★
Prettige mensen, vlot geholpen. Roetfilter verwijderd, EGR dichtgezet en de zgnde ECO-tuning. Prima resultaat, absoluut zinvolle ingreep.
- BMW 520D

Volvo V50 2.0 diesel 2007

★★★★☆
Na veel ellende met de Volvo en dure reparaties de reis gemaakt naar Borne. Het stijgende oliepeil was voor mij de bekende (olie)druppel! Na telefonisch contact met Erwin, was de afspraak snel gemaakt. Op het bedrijf ( en ja, het ziet er best rommelig uit) de keuze gemaakt voor verwijderen roetfilter , EGR klep dichtzetten en Eco tuning. Dat alles is prima uitgevoerd. Na een lange dag weer de terugreis aanvaard (280km). Eenmaal op de snelweg: Wat een verschil! De motor loopt veel soepeler en is duidelijk bij de "les". En het verbruik: voorheen verbruikte de auto ongeveer 6.4l/100km, maar op de terugreis: 5.0L/100km. Wat een verbetering. Nu inmiddels ruim 2500km gereden met de auto. Geen meldingen, zuiniger en meer vermogen. Kortom, een aanrader. Goed bedrijf met de juiste instelling. Deskundigheid van Erwin is top! Niet verder zoeken, ga naar Borne!!
- Marco

Roetfilter verwijderen, Avensis 2.0 d4d

★★★★★
Werkt netjes volgens afspraak, bij toyota was de prijs wat hoger dan op de website staat, maar met goede reden (externe ecu nodig). Uitgebreide uitleg tijdens de reparatie. Het verwijderde filter zat inderdaad helemaal dicht, dus de auto is een stuk vlotter zonder roetfilter. Bedankt voor de service en het broodje kroket !
- Gertjan ter Maat

BMW X3

★★★★★
Sinds enige tijd problemen met het roetfilter en de bijbehorende klachten. Na wat speurwerk op het Internet en twee keer telefonisch contact met Erwin voor het complete pakket gekozen. Dat wil zeggen: exit roetfilter, EGR klep en tuning. Op de terugweg direct al kunnen genieten van de "nieuwe" auto. Loopt weer als een zonnetje. Goed bedrijf, vriendelijke mensen, deskundig personeel.
- BMW X3

De heer

★★★★★
Eindelijk van alle problemen met het roetfilter-systeem af! Mijn Volvo S40 rijdt weer perfect en ongeveer 10% zuiniger dan met een goed-werkend roetfilter, en 30-40% zuiniger dan met een slecht werkend systeem (en geen risico op motorschade meer!). Een bedrijf met verstand van zaken en klantvriendelijk. Kortom, perfect!!
- Arthur

Roetfiler verwiderd Volvo V50 Diesel

★★★★★
Vandaag 02-01-2016 langs geweest om de roetfilter te laten verwijderen van mijn Volvo V50 1.6 Diesel Na een goede ontvangst werd ik gelijk geholpen kreeg ook gelijk een uitdraai van het storingsverleden van mijn auto dit werd ook goed uitgelegd. Moet wel opmerken dat zelfs mensen uit Belgie komen. Ik kwam voor roetfilter verwijdering egrklep en chiptuning dit is ook goed en vakkundig gedaan. Na de terug reis was ik zeker verbaast het verbruik was een stuk minder en de auto loop veel soepeler zoals aangegeven! Bedankt voor de snelle service en de super snelle afspraak Groetjes Henk
- Henk

Hr

★★★★★
Mijn Opel Corsa is gisteren door Erwin en zijn monteur helemaal onderhanden genomen roetfilter helemaal dicht . Het complete pakket genomen . programmeren van de computer gaf problemen ,zat code op af fabriek .Naar specialist in Haaksbergen gebracht met die nieuwste apparatuur code eraf en programmeren gelukt.Na 1,5 dag is alles gelukt.Ze zijn er 12 uren mee bezig geweest ,en wat ik tof vind dat ze geen cent extra in rekening hebben gebracht voor het vele werk 550 euro voor compleet pakket .Daarom heb ik een uit etentje voor Erwin en zijn monteur gegeven. Monteur is echt super doet zijn werk heel precies, echt een aanrader ook voor moeilijk te programmeren computers in je auto kost niks extra . Mijn auto rijd weer beter als nieuw super acceleratie . Groetjes Henk
- Henk Brakels

Reparatie Insignia

★★★★★
Een paar weken geleden de beslissing genomen om jullie kant op te gaan. Zonder spijt; Wat een fantastisch bedrijf hebben jullie en wat een vakmanschap. Al maanden lang elke dag storingen met mijn auto en na diverse reparaties bij de dealer en andere bedrijven de hoop een beetje verloren. Na het bezoek wat overigens ruim 170 km rijden was voor mij. Eindelijk weer de auto terug die ik altijd al wilde hebben. Dit keer zonder storingen, ECHT SUPER! Geloof me als u een probleem heeft met uw auto, bezoek deze vakkundige garage. U zult er net als ik er zeker geen spijt van hebben. Met vriendelijke groet, Een zeer tevreden klant
- Wesley

Eindelijk een bedrijf die ECHT helpt!

★★★★★
Na meerdere bedrijven te hebben bezocht die mij helaas niet konden helpen kwam ik terecht bij Erwin van Roetfilter-verwijderen in Borne. Wel een eindje rijden voor ons maar echt de moeite waard! Hij heeft echt kennis van zaken en en de apparatuur beter voor elkaar dan onze lokale dealer. Erwin enorm bedankt! En lezers ik kan jullie dit bedrijf echt aanraden.
- Dennis

dhr

★★★★☆
Met mij Volvo V50 2.0d uit 2009 met 250.000km op de teller naar Borne gegaan voor roetfilter verwijderen bij stijgend oliepeil en foutmeldingen. Na deskundig overleg met Erwin gegaan voor EGRklep digitaal dichtzetten icm, ecotuning. Aanvullend op mijn eigen verzoek ook nieuwe olie en op Edwins advies een BG olieflushing uitgevoerd. Tevens gehele inlaatsysteem met BG laten behandelen oor een zeer aantrekkelijke prijs. Geen foutmeldingen meer en autorijdt eindelijk hoe hij altijd al diende te lopen. Vrij in- en uitademen. Onlangs terug gekomen van reis uit Toscane: 5.4 L/ 100km (voorheen 6.3). Accelereert als de brandweer, waarbij de boel ook fatsoenlijk heel blijft (heel gelijkmatig en soepel). Bij tijdje rustig rijden en dan volle bak accelereren wil hij er wel een roetpluimpje uitgooien, ach...heeft wel wat. Bedrijf komt wat rommelig over, maar ze weten at ze doen. De 5e ster krijgen ze van me erbij als ze de boel wat netter opruimen ;) . Betreffende een Volvo V50 2.0d kan ik echter niets anders dan Erwin (en het bedrijf) van harte aan te bevelen. Ik ben een zeer tevreden (en veeleisende)) klant
- Kamiel Kuijpers

Klasse en Kundig

★★★★★
Complimenten aan Erwin die binnen 5 minuten de oorzaak van het defect aan het roetfilter van mijn Volvo V50D vond en verhielp. Dit nadat mijn eigen garage de verkeerde diagnose had gesteld, reparatie niet had geholpen, en de Volvo bij iedere rit de storing 'inging'. Bovendien de motor direct laten tunen waardoor hij weer top rijdt. Klasse, kundig, en dat tegen een zeer schappelijke prijs. Laat u niet afleiden door de wat rommelige eerste indruk van de garage. Voor mij een uurtje rijden naar Borne, maar bij de volgende servicebeurt mijn eerste keus.
- Dick

I.p.v. 'officiële dealer'-geklets

★★★★★
Reed stotterend en met brandende lampjes binnen en vertrok met een soepel draaiende motor. Achterdochtig geworden door het "Tja, we moeten de EGR van uw T5 vervangen en dat kost u nou eenmaal 950 euro" van een onpersoonlijke VW-kolosdealer ben ik naar Erwin gegaan. Tegen een tarief van 150 euro opgelost. Inclusief drie(!) koffie, en ook die was van goede kwaliteit.
- Wim

Dhr.

★★★★★
Met aardig wat kilometers op de teller van mijn Toyota voor de derde keer problemen met het roetfilter. De eerste keer viel ie nog onder de garantie. De tweede keer 2000,00 euro lichter met een nieuw roetfilter bij de dealer. En nu de derde keer: via Internet kwam ik in Borne terecht. Om een lang verhaal kort te maken: Service: een dikke 10 (snel, vriendelijk, behulpzaam) Reparatie (pakket van 650,00): een dikke 10: mijn auto rijdt weer prima zonder storingen. Had ik dit maar jaren eerder geweten. Dus een 100% aanrader.
- Lenczowski

Super geholpen

★★★★★
Enkele dagen voor vakantie roetfilter stuk. Ik kon nergens meer terecht maar hier werd nog even tijd voor me gemaakt. Naar Italie geweest en terug zonder problemen. Kortom super geholpen.
- Klaas

Volvo V50 1.6 Diesel

★★★★★
Begin van 2018 begonnen de problemen. Eerst de EGR klep kapot, daarna het roetfilter kapot, daarna de turbo kapot en daarna brandstof lekkage en viel het vermogen weer weg. Na zoveel ellende wilde ik de auto het liefst verkopen, maar na wat verkoop oplichters gesproken te hebben, heb ik verder gezocht en kwam ik op deze website terecht. Door het duidelijke, vriendelijke en vrijblijvende niet opdringende telefonische advies uiteindelijk besloten om de lange rit van 180KM te maken. Het volledige pakket gekozen inclusief tuning. Wat een FEEST was het toen ik terugreed naar huis!!! De auto is veeeeeeelll sneller, stiller en zuiniger. De auto is echt beter dan hij ooit is geweest. Stel dat je dit leest en 1 van dezelfde onderdelen kapot hebt als dat ik had, twijfel dan niet en ga dan direct naar dit bedrijf. Echt geloof mij, al die onderdelen zijn met elkaar verbonden en het heeft totaal geen zin om maar 1 van die onderdelen te repareren, want je blijft dan bezig. Ga gewoon naar een echte specialist toe.En die rommel.... Het zal mij een worst wezen. Liever een rommelige zaak die de boel volledig permanent oplost dan een nette schone opgeruimde zaak die het niet oplost. Voor mij is er een zware last van mijn schouder gevallen door dit fantastische bedrijf. Lars en Erwin echt SUPERBEDANKT!
- Zeer tevreden klant

Volvo V50 1.6d 2009

★★★★★
Vlak na aanschaf van mijn V50 begon er elke keer een lampje branden met foutmedlingen. na uitlezen kwam dit bij het roetfilter weg. uiteindelijk afspraak gemaakt en nog elke dag blij met de verwijdering van het roetfilter. Auto rijdt stukken beter! in combinatie met de tuning.
- Willem Weerstand

Topservice!

★★★★★
Mijn Audi A3 1.9 TDI begon te haperen en te stotteren met knipperende gloeidraad- en motormanagementlampje. Door mijn zwager werd ik getipt op dit adres in Borne. Roetfilter en EGR waren versmeerd. Roetfilter laten verwijderen, de EGR uit laten schakelen en er een chiptuning bij gedaan. Ik kon er op wachten en met koffie en wifi kon ik ook nog eventjes aan het werk. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje, zuiniger en heeft meer vermogen. Ik moest daarna nog even terug terugkomen voor een kleine software-aanpassing. Dit werd snel en kosteloos verholpen.
- Mark

Niets dan lof

★★★★★
Ik heb mijn Volvo V70 D5 uit 2006 met een auto ambulance bij Erwin gebracht. Klachten: brandend motormanagement lampje, noodloop, bericht dat het roetfilter vol zat en een hevig gesis vanonder de motorkap. Er viel niet meer mee te rijden. Naast het verwijderen van het roetfilter heeft de collega van Erwin het gesis opgelost. De egr klep is verder dichtgezet en de motor gechiptuned. Resultaat is dat ik een heerlijk rijdende V70 terugheb. Erwin en zijn collega zijn vriendelijk, vakkundig, snel en ze hebben ook nog eens lekkere koffie
- Martijn

Roetfilter verwijderen + EGR afsluiten

★★★★★
Zaterdag 5 januari de auto naar Borne gebracht om het roetfilter te laten verwijderen en de EGR af te sluiten. Erwin heeft er zeer veel werk mee gehad en zelfs tot in de late uurtjes door gewerkt. Over het resultaat ben ik zeer tevreden zou dit bedrijf bij iedereen aan willen bevelen. Ze komen de gemaakte afspraken na en hebben kennis van zaken. De auto waar het om ging is een BMW 335d Xdrive. Nogmaals bedankt voor de geleverde diensten....Top service.
- Piet

Dhr

★★★★★
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, vervolgens meteen de volgende dag een afspraak gemaakt. Het hele pakket genomen, DPF, EGR en tuning voor een superscherpe prijs. Kabel van mijn krukassensor bleek eenmaal op de brug doorgesleten en heeft Erwin ook meteen even gefixed. Service gericht en uiterst vriendelijk. Mijn Jeep Wrangler heeft nog nooit zo goed gereden!!
- Wildeman

Professionele en supersnelle service

★★★★★
Mijn roetfilter van mijn Volvo C30 1.6D zat verstopt. Een vriend raadde mij deze garage aan. Na 1 telefoontje kon ik hier de volgende dag al terecht! Ik heb het volledige pakket genomen (550 euro). De auto rijdt nu heel erg lekker en bovenal hij is een heel stuk sneller en pittiger geworden. Ik wil de heren van deze garage danken voor de snelle service!
- Pascal