Rode auto-BMW--www.roetfilter-verwijderen.com-roetfilter terugplaatsen-

Verandering APK en roetfilters

Per 1 juli 2022 komt er een grote verandering. Vanaf die datum wordt het namelijk bij de APK verplicht om niet alleen de optische aanwezigheid van het roetfilter te controleren, maar ook de juiste werking van het roetfilter! Voor deze controle op de uitstoot van fijnstof maakt de APK-keurmeester gebruik van een ‘deeltjesteller’.

Deze verandering geldt voor auto’s vanaf 2011. Bij auto’s van vóór 2012 wordt er voortaan vanaf 1 juli 2022 bij de APK een test gedaan met de deeltjesteller. Indien bij de APK het roetfilter bij een personenauto van vóór bouwjaar 2017 niet in orde blijkt te zijn, dan mag de eigenaar ervoor kiezen om het roetfilter te laten verwijderen en af te melden bij de RDW. Na deze afmelding hoeft uw auto niet meer getest te worden met de deeltjesteller.

Roetfilter terugplaatsen

Heeft u een wat nieuwere diesel, dan moet u wellicht na 1 juli 2022 bij de APK het verwijderde roetfilter terug laten plaatsen. Is dit nodig, dan bent u bij roetfilter-verwijderen.com aan het goede adres. Wij plaatsen een nieuw roetfilter in de behuizing, lassen alles vakkundig dicht en monteren het geheel weer in uw auto. Wij zijn gespecialiseerd in alles rondom roetfilters. We kunnen bijvoorbeeld ook uw roetfilter professioneel reinigen, zodat het weer goed zal functioneren. U bent welkom in Borne. Maakt u een afspraak via 074-7002139 of via onze contactpagina. afbeelding-roetfilter-visueel-http://roetfilter-verwijderen.com

Geen storingen

Natuurlijk willen wij niet dat u na het terugplaatsen van het roetfilter storingsmeldingen krijgt. Daarom passen wij ook de software van de auto weer aan na het terugplaatsen of reinigen van het roetfilter. We kunnen dan ook de regeneratiemodus weer activeren.

Tuning behouden

Hebt u uw auto laten tunen? Wij kunnen zorgen dat de tuning behouden blijft als we uw roetfilter terugplaatsen! Zelfs als aanpassingen aan het roetfilter of verwijdering van het roetfilter in het verleden niet door ons bedrijf zijn gedaan!
Met onze speciale apparatuur zijn wij in staat om dit te verzorgen voor alle automerken!
Via contact kunt u ons altijd een berichtje sturen. Een afspraak maken? Bel even met 074-7002139.

monteur roetfilterverwijderen borne
Heeft u hulp nodig?:
  • Bel ons op 074-7002139
  • Mail ons op info@roetfilter-verwijderen.com
  • Of vul het contactformulier in